Орхан Мурад – Хайде како

Албум – Без глас 1999г.

Орхан Мурад – Без глас Орхан Мурад – Без глас

Текст на песента

Како, како, как мъжете зяпаш.
Гледаш, како – как да ги прилапаш.
Тебе, како, всеки ти се нада.
Щото, како – ти си кака млада.

Припев:
Хайде, како, знаеш ги чалъмите.
Знаеш, како – как цъфтят налъмите.
Знаеш, како – де зимуват раците.
Хайде, како – отпусни мераците.

 
Може, само кака да поиска
И от камък, мляко да изстиска.
Всеки иска днеска кака.
Кака знае, как да те отрака.

Припев:…..

Музика – Орхан Мурад, Текст – РУМЕН СТЕФАНОВ, Аранжимент – Орхан Мурад